header-bg
Sähköautojen lataus

Vuokraa mobiili energiavarasto sähköautojen lataukseen helposti ja nopeasti, paikasta riippumatta.

Slide
Latausratkaisun rakentaminen
ilman suuria investointeja sähköliittymään tai infrastruktuuriin

Energian varastointia pohditaan yhä enemmän ratkaisuna sähköajoneuvojen lataamiseen alueilla, joilla verkkokapasiteetti on rajoitettu tai latausasemilla, joihin asennetaan suuri määrä nopeita – 50 kW tai enemmän – latureita.

Tyypillisesti näissä olosuhteissa alueellisen sähköverkon päivittäminen olisi erittäin kallista. Näissä kohteissa energiavaraston asentaminen sähkön kuormituksen tasapainottamiseksi on loistava ratkaisu. GreenGen on vienyt tätä ajattelua pidemmälle. Mitä jos voisit rakentaa täyden palvelun sähköauton latausasemaratkaisun minne tahansa alle päivässä?

Slide
GreenGen
eStorage
sähköautojen lataukseen

GreenGen eStorage mahdollistaa laajan sähköajoneuvojen latausasemainfrastruktuurin rakentamisen esimerkiksi rakennustyömaille, hiihtokeskuksiin, leirintäalueille tai minne tahansa, missä pysyvän latausaseman rakentaminen ei ole kannattavaa matalan/sesongin käytön tai pienen sähköverkkokapasiteetin vuoksi.

Tuokaa yrityksenne logo, värit ja puhtaat arvot esiin. Energiavarasto voidaan toimittaa personoidusti omalla brändillänne ja haluamallanne viestillä.

invest-bg
Miksi tehdä suuri investointi omaan energiavarastoon välittömästi osaksi omaa tasetta, kun puhdasta energiaa voi vuokrata?
Slide
GreenGen
eStorage

GreenGen eStorage mobiili energian varastointiratkaisu mahdollistaa uusiutuvan energian nopean ja helpon käytön sijainnista riippumatta.

GreenGen eStorage mobiili energian varastointiratkaisu mahdollistaa uusiutuvan energian nopean ja helpon käytön sijainnista riippumatta.

Tekniset tiedot
 1. Jatkuva teho: 300kW
 2. Nimellisenergia: 440KWh
 3. Kuljetettava: Sertifioitu UN38.3 mukaisesti
 4. Käyttöönottoaika: Noin 1 tunti
 5. Kytkentä verkkoon: Voidaan kytkeä rinnan asiakkaan 400 VAC:n pääkytkimen kanssa Voidaan liittää normaaliin 400 VAC/50 Hz pienjänniteliitäntään (min. 400 VAC/ 25 A)
 6. Integroitu 400VAC/500A jakelukeskus
 1. 2kpl 400VAC/100A lähdöt
 2. 2kpl 400VAC/ 125A Plug-in liittimet
 3. 4kpl 400VAC/ 63A Plug-in liittimet
 4. 4kpl 400VAC/ 32A Plug-in-4 liittimet
 5. 4kpl 400VAC/ 16A Plug-in-4 liittimet
Slide
Kustannussäästöjä ilman suuria investointeja

Ei suuria louhintatöitä ja katujen auki avaamisia suuren sähköliittymän rakentamiseksi. Pienentää sähköliitäntöjen kokoa rakennustyömaalla.

Päästötöntä väliaikaista sähköä palveluna

Puhdas väliaikainen sähkönjakelu rakennustyömailla, auton latauspisteissä sekä tapahtumissa, kuten messuilla ja festivaaleilla.

Paikallinen, väliaikainen verkkotuki

Ympäristöystävällinen, paikallinen verkkotuki alueille, joilla tarvitaan kausiluonteista tai väliaikaista verkkotukea.

Slide
Ota yhteyttä
CEO
Jere Mattjus

+358 50 377 5239
jere.mattjus(at)greengen.fi

COO
Jarmo Palukka

+358 40 058 1589
jarmo.palukka(at)greengen.fi