Rakennustyömaat

header-bg
Rakennustyömaat

Vuokraa mobiili energiavarasto rakennustyömaalle helposti ja nopeasti, paikasta riippumatta.

Slide
Siirtymä kohti
puhtaampaa rakentamista

Sähkö on yksi tärkeimmistä tekijöistä kaikissa rakennusprojekteissa.

Kaikki rakennusprojektit vaativat sähköä erilaisten rakennustyömailla käytettävien koneiden käyttämiseen, joten luotettava sähkön saatavuus on vaatimus kaikissa rakennuskohteissa. Monet rakennustyömaat ovat riippuvaisia dieselkäyttöisistä generaattoreista turvatakseen riittävän sähkötehon, koska työmaan pääsähköliitäntä ei useinkaan pysty tuottamaan vaadittua tehoa.

Esimerkiksi torninosturit, maansiirtokoneet, materiaalinkäsittelylaitteet, tienrakennuskoneet ja betonilaitteet ovat kaikki osa rakennustoimintaa, jolla on suuri sähköntarve. Lisäksi rakennuskoneiden sähköistäminen lisää merkittävästi sähkön tarvetta työmailla.

Slide
GreenGen
eStorage
rakennustyömaille

Ainutlaatuinen GreenGen eStorage on päästötön, ympäristöystävällinen ja tehokas vaihtoehto saastuttaville fossiilisia polttoaineita kuluttaville generaattoreille, joita käytetään yleisesti rakennusprojektien huippusähkönjakoon.

Ratkaisun ytimessä on GreenGenin ainutlaatuinen, työmaaympäristöön optimoitu energian varastointijärjestelmä. eStorage on liikuteltava ja erittäin monipuolinen energiavarasto, jota voidaan käyttää tehokkaan sähköenergian jakelun toteuttamiseen koko rakennustyömaalla, työmaan pääsähkön koosta riippumatta.

Mikä parasta, energiavaraston mahdollistama sähköenergian hinta on jopa 5-6 kertaa halvempi kuin saman sähkömäärän tuottaminen dieselgeneraattorilla. Lisäksi Energiavaraston hiilijalanjälki on jopa 8 kertaa pienempi kuin saman sähkötehoisen dieselgeneraattorin.

GreenGen eStorage alentaa CO2 päästöjä jopa 60 henkilöauton verran vuodessa! Katso laskelmastamme lisää.

invest-bg
Miksi tehdä suuri investointi omaan energiavarastoon välittömästi osaksi omaa tasetta, kun puhdasta energiaa voi vuokrata?
Slide
Vuokrattavan energia-alustan
Laskelma
Slide
GreenGen
eStorage

GreenGen eStorage mobiilien ergianvarastointiratkaisu mahdollistaa uusiutuvan energian nopean ja helpon käytön sijainnista riippumatta.

GreenGen eStorage mobiili ergianvarastointiratkaisu mahdollistaa uusiutuvan energian nopean ja helpon käytön sijainnista riippumatta.

Tekniset tiedot
 1. Jatkuva teho: 300kW
 2. Nimellisenergia: 440KWh
 3. Kuljetettava: Sertifioitu UN38.3 mukaisesti
 4. Käyttöönottoaika: Noin 1 tunti
 5. Kytkentä verkkoon: Voidaan kytkeä rinnan asiakkaan 400 VAC:n pääkytkimen kanssa Voidaan liittää normaaliin 400 VAC/50 Hz pienjänniteliitäntään (min. 400 VAC/ 25 A)
 6. Integroitu 400VAC/500A jakelukeskus
 1. 2kpl 400VAC/100A lähdöt
 2. 2kpl 400VAC/ 125A Plug-in liittimet
 3. 4kpl 400VAC/ 63A Plug-in liittimet
 4. 4kpl 400VAC/ 32A Plug-in-4 liittimet
 5. 4kpl 400VAC/ 16A Plug-in-4 liittimet
Slide
Kustannussäästöjä ilman suuria investointeja

Ei suuria louhintatöitä ja katujen auki avaamisia suuren sähköliittymän rakentamiseksi. Pienentää sähköliitäntöjen kokoa rakennustyömaalla.

Päästötöntä väliaikaista sähköä palveluna

Puhdas väliaikainen sähkönjakelu rakennustyömailla, auton latauspisteissä sekä tapahtumissa, kuten messuilla ja festivaaleilla.

Paikallinen, väliaikainen verkkotuki

Ympäristöystävällinen, paikallinen verkkotuki alueille, joilla tarvitaan kausiluonteista tai väliaikaista verkkotukea.

Slide
Ota yhteyttä
CEO
Jere Mattjus

+358 50 377 5239
jere.mattjus(at)greengen.fi

COO
Jarmo Palukka

+358 40 058 1589
jarmo.palukka(at)greengen.fi